~ ULKOPOREALTAAN POHJATYÖT ~

Kauttamme saat suunnittelun ja toteutuksen tarvitsemillesi altaan pohjatöille, sekä pihan ja terassin muutostöille.

Yleistä pohjatöistä:

Allasta asennettaessa tulee huomioida, että altaan on oltava vaakasuoralla pinnalla. Lisäksi on varmistettava, että rakenteiden päälle sijoittaessa rakenne varmasti kestää altaan painon kokonaisuudessaan, myös kylpijöiden kanssa. 

Maa-asennuksissa suosittelemme vahvasti 20-30cm paksua sorapetiä altaan alle. Finnfoam-levyllä lisäät pohjan lämmöneristävyyttä sekä vähennät resonointia. Näin säästät sähkönkulutuksessa sekä minimoit tekniikan aiheuttamat äänet.

Upotettavien altaiden osalta on erityisen tärkeää huolehtia huoltoluukulle pääsy. Jokaisen altaan kyljen tulisi olla helposti irrotettavissa ja työskentelytilaa tulisi olla min. 80cm/laita. Vaikka tekniikka sijaitsisikin yhdellä sivulla ns huoltoluukulla, valot, vesiputket ja suuttimet tulisi olla kauttaaltaan saavutettavissa nopeastikin. Terassin purkaminen vikatilanteessa altaan ympäriltä lisää työtä ja kustannuksia. Nostoliinat kannattaa jättää altaan alle paikalleennoston yhteydessä, näin tulevaisuuden mahdollinen altaan uudelleen nosto on huomattavasti helpompi toimenpide.

AllasMestarit auttaa kaikilla osa-alueilla:

AllasMestareilta saat kaikki valmistelevat työt ammattitaitoisesti suoritettuna, halutessasi Avaimet Käteen-palveluna. Myös terassin rakennukset ja vahvistukset, upotusaukon teko, sorapohjat ja eristelevyjen asennukset. Koska jokainen asennuspaikka on uniikki, tulemme mielellämme paikan päälle kuulemaan toiveesi ja tekemään sinulle tarjouksen. Samalla kuulet ammattiasentajan vinkit ja neuvot.


Huomioithan, että asentajillamme on laajat sähköluvat (S2), joten kauttamme hoituu tarvittaessa myös talon sähköjen muutostyöt altaan vaatimuksille sopivaksi!